Käyttöehdot

Sikainfluenssa.fi (jäljempänä palvelu) on osoitteessa www.sikainfluenssa.fi toimiva verkkopalvelu, jonka käyttö edellyttää näiden käyttöehtojen hyväksymistä.

Palvelun käyttäjä on velvollinen tutustumaan näihin käyttöehtoihin ennen palvelun käytön aloittamista. Käyttämällä palvelua käyttäjä hyväksyy kulloinkin voimassa olevat käyttöehdot.

Sikainfluenssa.fi on julkaisijan omistamia tavaramerkkejä. Julkaisijalla on yksinoikeus omistamansa tavaramerkin käyttöön elinkeinotoiminnassa.

Sikainfluenssa.fi on yksityisen suomalaisyrityksen tuottama kaupallinen verkkopalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota A(H1N1)-viruksesta kootusti ja tiivistetysti tietoa suomalaisille. Palvelussa esitetyt tiedot ja ohjeet eivät ole viranomaisten tai lääketieteen ammattilaisten laatimia tai hyväksymiä.

Emme voi taata palvelussa esitettyjen tietojen ajantasaisuutta tai luotettavuutta, vaikka pyrimmekin varmistamaan käyttämiemme lähteiden luotettavuuden mahdollisimman hyvin ja tarkastamaan palvelussamme esitettyjen tietojen paikkansapitävyyden säännöllisesti.

Kun olet tekemässä omaan tai toisen henkilön terveyteen vaikuttavia päätöksiä, ota aina ensin yhteyttä omaan lääkäriisi tai oman kuntasi terveyskeskukseen.